Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



Детальніше

10.05.2013

Міжнародний день медичної сестри в КЗ "Херсонський обласний онкологічний диспансер"

У Херсонському обласному онкологічному диспансері відбулися урочисті заходи з нагоди Міжнародного Дня медичної сестри, який відзначається 12 травня.

 

Увагою керівників були відзначені професійні досягнення молодших медичних спеціалістів. Головна медична сестра, голова асоціації медичних сестер КЗ "ХООД" Роменська О.В. зачитала вітальну адресу, яка надійшла від директора Департаменту охорони здоров'я Херсонської обласної державної адміністрації Короленко В.М., та Голови Херсонської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України Гайдученко М.І. із словами подяки всім медичним сестрам за їх невтомну працю та із побажаннями здоров’я, успіхів у професійній діяльності та сімейного благополуччя.

Багато добрих та щирих слів на адресу медичних сестер було сказано у виступах заступників головного лікаря Жердзицького В.О. та Козинець О.Л.

На теперішній час у диспансері працює близько 200 молодших медичних спеціалістів. Про них, таких скромних, з притаманною їм щирістю готових прийти на допомогу всім, хто потребує їх допомоги, у ході святкової програми був продемонстрований невеликий відеосюжет «Їх покликання – милосердя», який був знятий напередодні свята. Увагою керівників та поздоровленнями колег були відзначені професійні досягнення молодших медичних спеціалістів. Відбулися нагородження Почесними грамотами, подяками та грошовими преміями медичних сестер, які досягли значних показників у своїй професійній діяльності.

 

У диспансері стало традицією зустрічати Міжнародний День медсестри посвяченням у професію молодих спеціалістів, що у цьому році прийшли працювати до диспансеру. В урочистій обстановці їх оголосили медичними сестрами та вручили подарунки. Трохи збентежені увагою, проявленою до них, молоді фахівці урочисто присягалися в тому, що, отримавши "звання" медичних сестер, вони віддаватимуть усі сили і знання справі охорони здоров'я населенню нашої області.

 

Добрий настрій всім присутнім підтримала концертна програма, яку підготували медичні працівники диспансеру. Свято вийшло добрим та душевним.

Організатори постаралися, щоб цей день запам’ятався всім особливою атмосферою.



Про керівника


Тецька Ірина Станіславівна ...

Приймальня

немає новин.

Календар подій

Попередні June - 2021 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Фотодокументи