Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



Детальніше

15.06.2013

День медичного працівника в КЗ "Херсонський обласний онкологічний диспансер"

Урочисті заходи, присвячені Дню медичного працівника, який відмічається у неділю 16 червня, відбулися у КЗ «Херсонський обласний онкологічний диспансер».

 

Багаточисельні поздоровлення лунали на адресу працівників закладу. За плідну роботу на ниві надання медичної допомоги населенню області, вагомі досягнення в професійній діяльності та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника, кращі фахівці диспансеру були нагороджені грамотами, подяками та грошовими преміями від Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації, Херсонської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України, адміністрації КЗ «ХООД» та профспілкового комітету.

 

Відрадно відмітити, що медпрацівників диспансеру прийшли вітати їх талановиті члени сімей, які підготували музичні подарунки. Урочисту частину святкового заходу вдало доповнила лікувально-розважальна частина. Щоб вилікувати від втоми своїх колег, дев’ять відділень обласного онкологічного диспансеру взяли участь у веселому конкурсі на краще інсценоване поздоровлення до Дня медичного працівника.

Конкурсні номери були настільки яскравими, що журі, окрім присудження Гран–прі, яке отримало гінекологічне відділення, оголосило додаткові номінації, з врученням дипломів та цінних подарунків працівникам клінічно-діагностичної лабораторії, відділенням радіології № 1 та № 2, відділенням мамології, урології, а також абдомінально-проктологічному та патологоанатомічному відділенням.

Окрім цих номінацій, головний лікар КЗ «ХООД» Ірина Володимирівна Сокур вручила спеціальний приз диспансерному відділенню у номінації «Самий згуртований колектив».

 

Весела атмосфера свята подарувала відмінний настрій та незабутні враження всім присутнім.



Про керівника


Тецька Ірина Станіславівна ...

Приймальня

немає новин.

Календар подій

Попередні December - 2020 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Фотодокументи